Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://digiraivaajat.samk.fi

Henkilötietojen käsittely sivustollamme

Sinun ei tarvitse antaa lainkaan henkilötietoja käydessäsi sivustollamme. Kun vierailet sivustollamme, laitteesi lähettää meille automaattisesti anonyymejä teknisiä tietoja (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja tieto siitä, mistä olet saapunut sivustolle). Keräämme myös evästeiden avulla tietoja siitä, miten käytät sivustoa. Evästeet -osiossa on tästä tarkempaa tietoa.

Joillakin sivuilla saatamme kysyä henkilötietojasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä.

Emme luovuta henkilötietoja SAMKin tai sen kumppaneihin, osakkuusyhtiöihin, tytäryhtiöihin ja alihankkijoihin nähden ulkopuolisille tahoille. Kaikki asianomaiset alihankkijat ovat hyväksyneet henkilötietojenkäsittelyä koskevat ohjeemme.

Lisää henkilötietojen käsittelystä löydät tästä linkistä

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustolla. Evästeet tallentavat erilaisia tietoja laitteestasi; esimerkiksi selaimen kielen, laitteen sijainnin ja tekniset ominaisuudet.

Voimme aika ajoin tallentaa tietokoneellesi evästeissä seuraavia tietoja, edellyttäen että olet antanut suostumuksesi evästeiden tallentamiseen laitteellesi:

  • oletko hyväksynyt evästeiden käytön sivustolla
  • oletko kirjautunut sisään.

Sivustolla ei ole käytössä sellaisia toimintoja, jotka edellyttävät henkilötietojen luovuttamista, kuten sivustolle kirjautumista tai kommentointia. Sivusto saattaa hyväksyä kolmannen osapuolen lähettämiä evästeitä. Esimerkiksi Facebookin tai Googlen mainoksia sisältävät sivustot saattavat lähettää tietokoneellesi evästeitä käynnin aikana. Näistä evästeistä vastaavat kolmannen osapuolen toimijat ja ilmoittavat evästekäytännöistään omilla sivuillaan.

Verkkoselaimen asetuksia muuttamalla voit päättää, haluatko sallia evästeiden toiminnan. Voit estää selaintasi käyttämästä evästeitä, poistaa jo tallennetut evästeet ja pyytää selaimeltasi ilmoituksen uusista evästeistä.

Verkkosivuston kävijäseuranta

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, evästeitä käytetään ainoastaan edellä kuvattuihin tarkoituksiin.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tapahtumat 

Hankkeen yhteydessä järjestetään tilaisuuksia, joihin osallistuneista saatetaan kerätä Euroopan sosiaalirahaston (ESR) edellyttämiä henkilötietoja tähän tarkoitetuilla lomakkeilla. Kerättyjä henkilötietoja käytetään hankkeiden tiedottamista ja projektihallinnointia varten. Asiassa toimitaan henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Toimimme myös emo-organisaatiomme, Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK), sekä rahoittajamme edustajan kautta tulevien ESR-hankkeita koskevien ohjeiden perusteella. Tapahtumissa kerättyjä henkilötietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle.

Yhteydenotot

Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin.

Lisätietoa pyynnön tekemiseksi saat tietosuojasivustolta  kohdasta ”Tarkastuspyynnön tekeminen”.

Kaikissa sivuston tietosuojaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä SAMKin tietosuojavastaavaan tietosuojavastaava@samk.fi.

Vieritä ylös